Luksusta arjen keskelle

Tutustu, varaa, lomaile ja ihastu!

Haluatko hengähtää hetkeksi ja päästä irti arjesta?

Tunturikohteissamme Rukalla ja Levillä se onnistuu varmasti. Tasokkaat mökkimme ovat vuokrattavissa suoraan meidän kautta. Ota yhteyttä!

 

Vai haluatko säännöllisempää pakoa arjesta?

Osta omaksi Koy Himos-Hetkestä 1/6 viikko-osake tai useampi, niin takaat pakomahdollisuuden silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kiertävällä viikkosysteemillä joka kuudes viikko on sinun, joten yhteensä viikkoja kertyy 8 tai 9 vuodessa. Vaihtopäivä Koy Himos-Hetkessä on sunnuntai, jolloin loman molemmista päistä jää hyvää aikaa lähteä ja palata lomalta. Tarpeettomat viikot voit laittaa vuokralle Himos-lomien kautta, jolloin osake tienaa sinulle mukavasti lomarahaa.

Edellisessä kohteessamme Koy Rukan Villa Luxissa tuotto sijoitetulle pääomalle oli 5,5-6,5%. Se ylittää huomattavasti normaalin asuntosijoittamisen tuotot.

Sijoitusmielessä osakkeen ostavalle annan hyvän vinkin – osta aina vähintään kaksi peräkkäistä osaketta, jolloin mahdollisuus vuokrata pidennettyjä viikonloppuja kasvattaa tuotto-odotusta merkittävästi. Tai sitten kerää hyvä porukka ja hankkikaa koko paritalon puoliska omaan käyttöön. Tutun porukan kesken viikkojen vaihto onnistuu helposti ja hommat luistaa.

 

Tässä pari kommenttia, joita olemme kohteistamme saaneet:

”Mikko, teit minusta onnellisen miehen”, kertoi Tapio puhelimessa. Hän osti meiltä 2 peräkkäistä viikko-osaketta näkemättä kohdetta ennakkoon. Nyt Tapiolla on jo kolmas viikko-osake hankittuna.

”Suurin syy, miksi valitsimme teidän mökin, oli sen tasokas rakentamisjälki.” Petäjäkummun osakas, joka itse työskentelee johtotehtävissä YIT:llä.

”Rakentakaa enemmän näitä mökkejä, sillä se on yksi Rukan alueen eniten vuokratuista!” Petäjäkummun vuokranvälittäjän kommentti.

 

Ota yhteyttä!

 

Mikko Joensuu

Toimitusjohtaja

Tunturikodit

+35840 735 4468

mikko.joensuu@tunturikodit.fi