Rukan Villa Lux

Upea uusi paritalo Rukan ytimessä!

Isot ikkunat ja korkea katto antavat valoa ja tilaa hengittää sekä tuovat Juhannuskallion jylhät maisemat suoraan kotisohvalle. Jykevät lamellihirsiset seinät ja kaunis varaava takka luovat aidon mökin tunnelmaa.Tämä mökki kannattaa kokea, sillä Villa Lux luo lomamajoitukselle uudet stardardit!

Isossa ja hyvin varustellussa keittiössä on helppo kokata ateriat suurellekin seurueelle. Kaksi erillistä makuuhuonetta ja yhteensä kymmenen erillistä makuupaikkaa takaavat rauhalliset unet aktiivisen loman keskellä. Lisäksi kaksi wc:tä helpottavat loman toisenlaisessa arjessa.

Langaton netti tuo kaiken tarvittavan tiedon vaikka rinteiden kunnosta tai päiväohjelmista suoraan kannettavalle koneelle. Villa Luxin lämmitys hoituu ekologisella ja edullisella maalämmöllä, joten et maksa turhia kuluja, vaikka haluatkin pitää varpaasi lämpiminä.

Rukan kaikki palvelut ovat reilun puolentoista kilometrin päässä ja skibussille tai hiihtoladulle voi laskea suoraa kotiovelta. Silti mökki on rauhallisessa paikassa turvaten lomalla ansaittua lepoa.

 

Rukan Villa Luxin vuokrahinnasto: 

Viikot 8-14: 1190€ / viikonloppu (to-su 3vrk) 570€

Viikot 15-18: 990€ /   viikonloppu 460€

Viikot 19-35: 390€ / viikonloppu 220€

Vaihtopäivä on lauantai.

Varaa ensi joulu/uusi vuosi jo nyt: Ennakkovaraajan etuna 990€/viikko (la-la).

Tarjous voimassa juhannukseen saakka!

 

Ota yhteyttä!

 

Mikko Joensuu

Toimitusjohtaja

Tunturikodit

+35840 735 4468

mikko.joensuu@tunturikodit.fi